Четвъртък, 01 Юни 2023 14:11

Председателят на общинския съвет Георги Пинелов отличи преподаватели от Созопол и Черноморец

Председателят на Общински съвет Созопол Георги Пинелов поднесе грамота и подарък на г-жа Биляна Желева, преподавател по математика и информатика в СУ „Св.св. Кирил и Методий“- Созопол и на началния учител г-жа Гюлтен Мустафа от ОУ „Христо Ботев“-гр. Черноморец по повод празника на светите братя Кирил и Методий и завършването на учебната година.

„С искрено уважение и респект поднасям своите поздравления и вярвам, че скромното отличие ще ви мотивира допълнително за още повече успехи във вашата нелека и високохуманна професия“, заяви Георги Пинелов като поднесе грамота на г-жа Желева за  високи професионални успехи, прилагане на качествени стандарти в образователния процес и въвеждане на иновативни методи при обучението по математика и информатика. Заедно с грамотата, председателят на общинския съвет подари и  „Анти Бай Ганьо“- Книга за българите с автор Петко Н. Колев и „Българска цивилизация“ под редакцията на проф. Александър Фол с пожелание за повече национално и професионално самочувствие.

Отличието бе връчено в присъствието на ученици, които аплодираха своята учителка и споделиха голямото си уважение към нея.

Днес на тържеството за връчване на свидетелствата  на завършилите ученици от ОУ „Христо Ботев“ в Черноморец, председателят  на общинския съвет Георги Пинелов поздрави учениците и учителите за успешното приключване на учебната година и поднесе грамота и подарък на г-жа Гюлтен Мустафа, класен ръководител на първокласниците, които получиха първото свидетелство. „Всички учители заслужавате отличие за старанието и грижите, които полагате за образованието и възпитанието на децата  на Черноморец, заяви Г. Пинелов като се обърна към учителите  по време на тържеството в двора на училището. Надявам се, че споделяте моята оценка, макар и субективна, за г-жа Мустафа, а тя е за постигнати високи резултати, всеотдайност и професионализъм в образователния процес в начално образование и повишаване мотивацията на учениците, заяви още председателят на общинския съвет. Грамотата и подаръкът бе връчен на г-жа  Гюлтен Мустафа под аплодисментите на учениците, учители и родители.

Тържеството продължи с връчване на свидетелствата за завършен първи клас от директора на училището г-жа Йорданка Станчева и подарък книжка от кмета на град Черноморец Росен Деспов. Своите свидетелства, получиха и учениците от втори и трети клас, като отличниците получиха  и книжка от кмета на Черноморец.

 

 

 

 

Важни съобщения

График на постоянно действащите комисии за ЧЕТИРИДЕСЕТ и ПЕТО редовно заседание на ОбС Созопол

На основание чл.22 ал.1 и ал.2 от Правилника за организацията и дейността на Общински съв...

Обява за дневния ред на ЧЕТИРИДЕСЕТ и ПЕТО редовно заседание на ОбС Созопол

На основание чл. 23, ал. 4, т. 1 от ЗМСМА и чл. 29, ал. 5 от „Правилника за организация и...

График на постоянно действащите комисии за ЧЕТИРИДЕСЕТ и ЧЕТВЪРТО извънредно заседание на ОбС Созопол

Във връзка с предстоящото ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТО извънредно заседание на Общински съвет –...

Обява за дневния ред на ЧЕТИРИДЕСЕТ и ЧЕТВЪРТО извънредно заседание на ОбС Созопол

На основание чл. 23, ал. 4, т. 1 от ЗМСМА и чл. 29, ал. 7 от Правилника за организацията и...

График на постоянно действащите комисии за ЧЕТИРИДЕСЕТ и ТРЕТО редовно заседание на ОбС Созопол

На основание чл. 22 ал.1 и ал.2 от Правилника за организацията и дейността на Общински съ...