Четвъртък, 02 Ноември 2023 10:12

Националното сдружение на общините в Република България поздравява новоизбраните общински съветници в Общински съвет Созопол Мандат 2023 – 2027 г.

ДО
ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ
ОбС – ОБЩИНА СОЗОПОЛ
УВАЖАЕМИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,
Приемете искрени поздравления от името на екипа на Националното сдружение на общините в Република България за избирането Ви за общински съветници през управленски мандат 2023 – 2027 г.!
Зад успехът Ви несъмнено стоят не само безспорните Ви лични качества, ценности, умения и компетентност в различни области, но и ангажираността Ви с каузи, важни за Вашите общности, за които сте положили значителни и системни усилия не само в рамките на изминалата кампания.
Всяко начало, познато или непознато, носи своя заряд и емоция. За част от Вас новият мандат ще бъде продължение на започнатото и надграждане на успехите, разчитайки на натрупания опит и експертиза за справянето с предизвикателствата на днешното динамично време. За други, това ще е едно ново начало и отговорност, както и възможност да допринесат със своите иновативни идеи и вдъхновение за намирането на най-добрите решения.
Вярваме, че зад най-значимите постижения стоят общите усилия и екипност и се надяваме, че именно в дух на разбирателство и взаимна подкрепа ще оставите своята положителна следа в историята на Вашата община.
Ние като Сдружението на всички общини в страната ще бъдем също до Вас и ще Ви подкрепяме в усилията Ви за укрепване на местната демокрация и отстояване на интересите на местните власти чрез диалог и сътрудничество с централната власт.
Амбицията ни е в мандат 2023 – 2027 да съумеем да изградим устойчива във времето мрежа за съвместна работа с активното участие на общинските съветници, чрез която да говорим в един глас по приоритетните за местните власти теми и въпроси.
Екипът на НСОРБ ще бъде на Ваше разположение още на старта на Вашата работа. Съвсем скоро ще получите от нас подробен електронен Пътеводител за кметове и общински съветници с богата библиотека от примерни документи и практически съвети, който ще Ви помогне бързо да се ориентирате в многобройните ангажименти на местното самоуправление.
Ще се радваме да посрещнем новоизбраните председатели на Общински съвети на първия за новите общински ръководства голям форум на НСОРБ на 11 декември 2023 г. в гр. София, за който скоро ще получите отделна покана.
Очакваме с нетърпение да се включите и във въвеждащите срещи по региони, които ще проведем през месец януари 2024 г.
Пожелаваме Ви здраве, кураж, устойчивост и упоритост за справяне с многобройните отговорности на местната власт!
С уважение,
Силвия Георгиева
Изпълнителен директор на НСОРБ

Важни съобщения

Обява за дневния ред на ВТОРОТО редовно заседание на ОбС Созопол

На основание чл. 23, ал. 4, т.1 от ЗМСМА свиквам ВТОРОТО ЗАСЕДАНИЕ на Общински съвет – Соз...

График на постоянно действащите комисии за ЧЕТИРИДЕСЕТ и ПЕТО редовно заседание на ОбС Созопол

На основание чл.22 ал.1 и ал.2 от Правилника за организацията и дейността на Общински съв...

Обява за дневния ред на ЧЕТИРИДЕСЕТ и ПЕТО редовно заседание на ОбС Созопол

На основание чл. 23, ал. 4, т. 1 от ЗМСМА и чл. 29, ал. 5 от „Правилника за организация и...

График на постоянно действащите комисии за ЧЕТИРИДЕСЕТ и ЧЕТВЪРТО извънредно заседание на ОбС Созопол

Във връзка с предстоящото ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТО извънредно заседание на Общински съвет –...