Четвъртък, 05 Декември 2019 21:51

Председателят на общинския съвет Георги Пинелов отправи покана към творците от Черноморец

Председателят на Общински съвет- Созопол Георги Пинелов бе гост на празника на град Черноморец. Заедно с кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев присъстваха на откриване на традиционната Никулденска изложба на творците от Черноморец, която бе организирана от кметството и Арт клуб в НЧ "Димо Николов- 1908" на 05.12.2019 г.

В своето приветствено слово Георги Пинелов изрази възхищение от творчеството на местните художници и отправи покана към тях да гостуват с изложба в сградата на общинския съвет.
" С удоволствие присъствам всяка година на вашата изложба и винаги съм се възхищавал на оригиналните картини и пластики, които представят многообразието на творците на Черноморец. Отправям към всички творци на град Черноморец да гостуват с обща изложба в общинския съвет в Созопол. Там сега е експонирана изложбата на местния художник Стефан Христов от с. Равадиново по случай Коледа. За мен, общинските съветници и моите съграждани ще бъде чест творбите на такива талантливи художници да бъдат представени на широката публика в Созопол", заяви председателят на общинския съвет и поздрави всички присъстващи с празника на град Черноморец.
Георги Пинелов присъства и на празничния концерт с участието на самодейците от НЧ "Димо Николов- 1908", както и на запалването на светлините на елхата в центъра на Черноморец.

Още в тази категория: Созопол празнува Никулден »

Важни съобщения

График на комисиите за шесто редовно заседание на ОбС Созопол

Във връзка с предстоящото шесто редовно заседание на Общински съвет Созопол, свиквам засед...

Обява за дневния ред на шестото редовно заседание на ОбС Созопол

На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА и чл.29, ал.5 от “Правилника за организацията и дей...

Допълнение към График 5

Във връзка с предстоящото редовно заседание на Общински съвет Созопол, свиквам заседания н...

График 5

Във връзка с предстоящото редовно заседание на Общински съвет Созопол, свиквам заседания н...

О Б Я В А №5

На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА и чл.29, ал.5 от “Правилника за организацията и дей...