Печат на тази страница
Понеделник, 09 Август 2021 10:24

Общински съвет- Созопол –партньор в благотворителен турнир

В неделя, 22 август 2021 г. ще се проведе благотворителен турнир по плажен волейбол в полза на онкоболни, организиран от Комплексен Онкологичен Център- Бургас в партньорство с Общински съвет- Созопол.  Събитието стартира от 10.00 часа на плажа на къмпинг Градина -бар „Дърти градина“, а специални гости ще бъдат  любимците на българския волейбол братята  Георги и Валентин Братоеви, които подкрепят благотворителната инициатива.

Турнирът ще се проведе според правилата на плажния волейбол. Инициативата отново е за онкоболни пациенти, за които ще отидат всички събрани средства. Могат да участват всякакви двойки - мъже, жени , без такса. Всеки ще може да дари, колкото му е на сърце.  Този турнир се прави  и заради хората, които се занимават с плажен волейбол и имат нужда от малко развлечение.

Събраните средства от серията  “Спортувай с мисия с КОЦ- Бургас  ”, ще се  използват за закупуването на перуки за онкоболни пациенти, които стават част от дарителски кампании.

Всеки, обичащ волейболния спорт е добре дошъл, за да се наслади на играта и тръпката, която носи тя. И тази година за доброто настроение на участниците и зрителите ще бъде осигурено музикално оформление, минерална вода.

Благотворителният  турнир по плажен волейбол се провежда под патронажа на братя Братоеви, а набраните средства са в полза на онкоболни. Събитието е част от поредицата  “Спортувай с мисия с КОЦ- Бургас  ”