head background 1

ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ОТЧЕТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ ЗА 2023 ГОДИНА

На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси и чл. 44, ал. 4 от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Созопол.
ОТПРАВЯМ НАСТОЯЩАТА ПОКАНА, с която каня всички граждани и заинтересовани лица на публичното обсъждане на изпълнението на бюджета на Община Созопол, извънбюджетните сметки и фондове и състоянието на общинския дълг на Община Созопол за 2023 година, което ще се проведе на 04.07.2024 г. /четвъртък/ от 17:30 часа в кино видео клуба на читалище „Отец Паисий“.
Материалите за публичното обсъждане са публикувани на интернет страницата на Общински съвет Созопол www.os-sozopol.org-https://os-sozopol.org/index.php/otcheti/otcet-za-izp-lnenieto-na-budzeta-na-obsina-sozopol-za-2023-godina Същите са налични и в канцеларията на Председателя на Общински съвет Созопол и са на разположение на заинтересованите лица всеки работен ден от 09:00 ч. до 12:45 ч. и от 13:30 ч. до 15:00 ч.
Мнения, препоръки и становища по темата на обсъждането могат да се изпращат на следната електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и да се депозират в деловодството на общински съвет до 17:00 ч. на 03.07.2024 г.

Станимир АНДОНОВ
Председател на Общински съвет Созопол